Езикови ваканции

БРОМСГРОУВ - BROMSGROVE SCHOOL

Интензивен летен курс за ученици от 8 до 15-годишна възраст
ГРАДЪТ
Бромсгроув е малък град с отлично местоположение, на 30 км от Бирмингам, в графство Уорчестършиър. Бромсгроув предлага на своите посетители отлично поддържан парк – Sanders Park, развлекателен и спортен център "Dolphin Centre" с 2 басейна и спортно игрище. Често тук гостуват музиканти и групи по време на известните сред местните хора "Биг Бен следобеди".

УЧИЛИЩЕТО
Кампусът на Bromsgrove School (Бромсгроув Скуул) се ростира на 40 хектара зелени площи, на 5 мин пеша от центъра на града. Основано в средата на XVI век, училището Бромсгроув е едно от най-старите пансионни училища във Великобритания. Сградите му са разположени сред парк и се отличават с прекрасната си архитектура и отлични условия за обучение, настаняване и спорт. Училището предлага летни езикови курсове за ученици от 8 до 15-годишна възраст, които се разпределят в групи както по ниво на владеене на езика, така и възрастово (8-11 г. и 12-15 г.). Обучението е 20 уч.ч. седмично в малки групи до 14 деца.

НАСТАНЯВАНЕ
Училището разполага с 10 общежития, като участниците в летния курс се настаняват в три от тях, наскоро реновирани. Стаите са както самостоятелни и двойни, така и с 3 или 4 легла, като повечето от тях са със самостоятелен санитарен възел. По-малките ученици се настаняват в стаи с 3-4 легла. По-големите са разпределени в единични или двойни стаи.

КУЛТУРНА И СПОРТНА ПРОГРАМА
Летният курс включва разнообразна програма от спортни и културни занимания. Колежът разполага с фитнес зала, студиа за танци, спортни зали за баскетбол и бадминтон, 25-метров басейн, закрити игрища за скуош. В следобедните часове се предлагат и клубове по интереси - изкуство, спортове, сценични изкуства, науки и др. Организират се екскурзии до Лондон, Оксфорд, Уорик и Стратфорд, Бирмингам и др.

Пакетната цена включва:
• тест за определяне на нивото
• 20 уч.ч. английски седмично
• учебни материали
• настаняване в общежитието на училището
• пълен пансион
• безплатен достъп до безжичен интернет
• разнообразна развлекателна и спортна програма
• 4 целодневни екскурзии
• комбинирана застраховка "Помощ при пътуване"
• трансфер от/до летище Бирмингам или Хийтроу (8 - 18 ч.)

Цени*:
2 седмици = GBP 2425
3 седмици = GBP 3637
4 седмици = GBP 4849

*Трансфер от/до летище Гатуик, Лондон Станстед или Лондон Лутън се заплаща допълнително = GBP 150 / двупосочен.

Начални дати:
2-седмичен курс: 2 - 16 юли; 16 - 30 юли 2024 г.
3-седмичен курс: 2 - 23 юли 2024 г.
4-седмичен курс: 2 - 30 юли 2024 г.

Пристигането и заминаването са във вторник.