Езикови ваканции

САНКТ ГИЛГЕН – ST GILGEN INTERNATIONAL SCHOOL

Летен езиков курс за ученици от 10 до 15-годишна възраст
ГРАДЪТ
St Gilgen International School (Международното училище в Санкт Гилген) е създадено през 2008 г. и e акредитирано както от международната асоциация на IB училищата, така и от австрийското министерство на образованието. Местоположението на училището е отлично. То се намира в едноименното живописно селце Санкт Гилген – родно място на семейството на Моцарт, на 30 минути от Залцбург.

УЧИЛИЩЕТО
Кампусът на училището предлага отлични условия, както за настаняване, така и за обучение и има живописен изглед към езерото Волфганг. Модерната база включва просторни класни стаи, учебни лаборатории, фитнес център, плувен басейн и комфортни общежития. През летните месеци училището организира езикови курсове по английски или немски в комбинация с допълнителни занимания. Предлагат се няколко програми:
Вариант 1: Outdoor activities & Language Camp - езиков курс с интензивност 15 часа английски/немски седмично в комбинация с разнообразни спортни активности на открито.
Вариант 2: Golf & Language Camp - езиков курс с интензивност 15 ч. седмично в комбинация с голф тренировки (9 дни по 4 ч. дневно) както за начинаещи, така и за напреднали. St Gilgen International School организира първия в Австрия международен летен лагер с голф, който комбинира езиковото обучение с тренировки по голф.

Още в първия ден от курса учениците полагат тест за опеределяне на нивото, на базата на който се разпределят в интернационални групи.

НАСТАНЯВАНЕ
St Gilgen International School разполага с модерни 4 общежития. Три от тях се намират в самия град и са били хотели. Настаняването е в стаи с 2 легла със самостоятелен санитарен възел. Осигурен е пълен пансион (закуска, топъл обяд и вечеря).

КУЛТУРНА И СПОРТНА ПРОГРАМА
Летният курс предлага разнообразна развлекателна и спортна програма: колоездене в планината или около езерото, скално катерене, кану-каяк, плуване, футбол, баскетбол, волейбол и др. Вечер се организират различни забавления: дискотека, караоке, конкурс за таланти, викторини, видеоигри, кино. Всяка седмица има целодневна екскурзия до Залцбург, Мюнхен, стадиона на футболния клуб Байерн Мюнхен, музея на БМВ и др.

Пакетната цена включва:
• тест за определяне на нивото
• 20 уч.ч. немски/английски седмично
• учебни материали
• настаняване в общежитие
• пълен пансион (топъл обяд)
• развлекателна и спортна програма
• 1 целодневна екскурзия седмично
• транспорт и входни такси за всички прояви
• постоянен контрол от преподаватели
• сертификат за завършен курс
• трансфер от/до летището в Залцбург

Цени и дати:
Outdoor activities & Language Camp:
2 седмици = EUR 3900
4 седмици = EUR 7800

2-седмичен курс: 13 - 26 юли; 27 юли - 9 август 2024 г.
4-седмичен курс: 13 юли - 9 август 2024 г.

Golf & Language Camp:
2 седмици = EUR 4300

2-седмичен курс: 27 юли - 9 август 2024 г.

Пристигането е в събота, а заминаването в петък.


*Повече информация за средно образование в St Gilgen International School можете да прочетете тук.