Изложители

Участващи университети в изложение Oбразование за успешна кариера - есен 2019

Списъкът се актуализира

>>

Arts University Bournemouth

Посетете изложение Образование за успешна кариера 2019 и се запознайте с програмите на един от водещите университети в сферата на творческите индустрии - Arts University Bournemouth. Ще ви е интересно да разберете, че университетът е на челно място в класацията на специализираните университети по брой успешно реализирали се в професионално отношение студенти.

Bristol, University of the West of England

Знаете ли, че в Бристол – един от най-предпочитаните градове за живот във Великобритания – се намира един от най-добрите университети: Bristol, University of the West of England? За да разберете повече за програмите на университета като архитектура, бизнес мениджмънт и компютърни науки, заповядайте на изложение Образование за успешна кариера 2019.

Coventry University, Англия

Със своето 13 място в класацията на в. Guardian на най-добрите университети за 2019г. Coventry University впечатлява с разнообразието от модерни и търсени специалности. А какви възможности за стажантски програми предлага университетът ще разберете, ако посетите изложение Образование за успешна кариера 2019.

De Montfort University, Англия

Има един университет, който държи челна позиция в класацията на висшите учебни заведения, даващи равен достъп на всички студенти до образование, независимо от тяхната национална и етническа принадлежност и той се казва De Montfort University. За да разберете повече за този университет, заповядайте на изложение Образование за успешна кариера 2019.

Falmouth University, Англия

Ако се интересувате от арт специалности като дизайн, актьорско майсторство, архитектура и фотография, то Falmouth University е вашето място! Един от водещите университети в сферата на изкуствата ни гостува по време на изложение Образование за успешна кариера 2019. Елате и ще разберете повече!

University of Essex, Англия

Знаете ли, че наскоро University of Essex оглави престижната класация на британските университети на в-к Таймс и спечели титлата “ Университет на годината“ за 2018? За постиженията на университета в областта на преподаването и научните изследвания можете да научите лично от неговия представител по време на изложение Образование за успешна кариера 2019.

University of East Anglia, Англия

University of East Anglia има отлична репутация и е в топ 15 на класацията на в-к Guardian за 2016 г. Times Higher Education Student Experience Survey поставя университета в челните места по удовлетвореност на студентите. UEA е първият университет във Великобритания, който предлага специалността Creative Writing. Сред възпитаниците на UEA са писателите Йън Маккюън и Кацуо Ишигуро, актьорът Джек Давънпорт, както и редица политици и общественици. Университетът има водеща роля в научните изследвания в области като опазване на околната среда и здравеопазване. UEA заема челни места в класациите за програмите си по творческо писане, фармация, медии и комуникации, драматично изкуство и кинематография, образование, геология, социални дейности и др

University of Portsmouth, Англия

Основан като училище за наука и изкуство през далечната 1869 г., University of Portsmouth получава академична акредитация през 1992 г. и според The National Student Survey е сред топ 20 на най-добрите университети във Великобритания. Днес в петте факултета на университета - Science, Technology, Creative & Cultural Industries, Humanities & Social Sciences и Portsmouth Business School, се обучават 23 000 студенти от 100 страни. През 2017 университетът получава “Златен статут” заради високото качество на преподаване. University of Portsmouth предлага практически насочени учебни програми. Студентите имат възможност да се включат в много проекти и в реална или симулирана работна среда да придобият нужния опит за успешна професионална реализация в бъдеще.

University of Reading, Англия

Изложение Образование за успешна кариера 2019 ви дава възможност да се запознаете с един от водещите академични университети в света – University of Reading. Със сигурност ще ви е интересно да разберете, че наред с кампуса си в близост до Лондон, университетът разполага с друг в Малайзия, където студентите могат да заминат в рамките на различни обменни програми.

University of Southampton, Англия

Можете ли да познаете кой е университетът – част от престижната Russell Group, чийто единствен представител в България е ЕДЛАНТА? Точно така: University of Southampton. Университетът неизменно е в челните класации за инженерни специалности, компютърни науки, медии и комуникация, химия, социология, маркетинг, археология, финанси и счетоводство, музика. Заповядайте на изложение „Европейско образование“ 2019, за да се запознаете с представител на университета.

Solent University, Англия

Ако търсите университетски програми с изразена практическа насоченост и връзка с работодателски компании – Solent University е вашият университет. Дали ще изберете да учите биомедицина, дизайн на компютърни игри или маркетинг, методите на обучение са изцяло фокусирани върху бъдещата професионална реализация на студентите. Затова, не се чудете, а посетете изложение „Европейско образование“ 2019, за да разберете повече.

University of Westminster (London), Англия

University of Westminster (London)

University of Westminster предлага огромно разнообразието от учебни програми - над 500. Програмите за специалности като нетрадиционна медицина, мода и текстил, журналистика, PR и управлениe на събития, неизменно заемат челните места в класациите, а миналата година възпитаник на университета с магистърска степен по Режисура за кино и телевизия спечели Оскар за късометражен филм. Освен това, University of Westminster e университетът с най-големи възможности в цяла Великобритания по отношение на избора на чужди езици, които могат да се изучават.

University of Surrey, Англия

Един от най-интересните факти за University of Surrey е, че университетът държи челни позиции в световните класации благодарение на десет от най-добрите си специалности: авиоинженерство, мешинно и строително инженерство, компютърни науки, туризъм и хотелиерство и др. Ела и разговаряй с представител на университета по време на изложение Образование за успешна кариера 2019, за да разбереш научиш още интересни факти.

Холандия

Fontys University of Applied Sciences, Холандия

Основан през 1996 г., днес Fontys University of Applied Sciences е едно от най-големите висши учебни заведения в Холандия. Разполага с три филиала в Айндховен, Венло и Тилбург, с общ брой на студентите над 40 000.
Обучението по бизнес програмите на Fontys University of Applied Sciences се провежда в кампуса във Венло (International Campus Venlo). Инженерният факултет (Fontys University Engineering ICT College) се намира в Айндховен. В него се обучават над 5000 студенти от цял свят по различни специалности в областта на инженерните науки и информационните и комуникационните технологии.
Преподаването се осъществява на три езика (английски или немски, или комбинация от двата плюс холандски, в зависимост от специалността), което е още една предпоставка за високия процент чуждестранни студенти от над 40 националности.

Avans University of Applied Sciences

През 2019 г., за пети пореден път Avans University of Applied Sciences бе обявен за „ най-добър голям университет по приложни науки в Холандия". Той разполага с три кампуса, в два от които - Бреда и Хертогенбош, се предлагат бакалавърски и магистърски програми изцяло на английски език. Програмите са съсредоточени върху теория и практически изследвания, а работата в екип развива у студентите лидерски и комуникационни умения.

NHL Stenden University of Applied Sciences, Холандия

Какво може да е по-привлекателно за един студент, освен да учи и да прилага на практика наученото? NHL Stenden University ви предоставя тази възможност. Университетът има свой хотел, в който студентите от приложната специалност International Hospitality Management имат възможност да работят и дори да го управляват. А Leeuwarden е със сигурност един от най-красите градове в Холандия. Повече за университетите и програмите на обучение, които той предлага ще научите на изложение Образование за успешна кариера 2019.

University of Twente, Холандия

Може би не знаете, но University of Twente е най-силният технически университет в Холандия, който заслужено държи челни позиции в класациите на най-добрите университети в света. Университетът залага на иновациите и социално обвързаните технологии. На изложението ще научите какви са уникалните методи на преподаване в University of Twente и как през последните години негови студенти са създали над 800 стартъп компании.

DAAD - Германска служба за академичен обмен

DAAD е най-голямата световна организация за финансиране на международния обмен на студенти и изследователи. От основаването й през 1925 г. до наши дни, около два милиона студенти в Германия и в чужбина са получили финансиране от DAAD. Германската служба за академичен обмен е регистрирана асоциация и нейните членове са германски институции за висше образование (университети) и студентски организации. DAAD подкрепя интернационализацията на германските университети, популяризира немския език в чужбина, подпомага развиващите се страни и консултира организациите, вземащи решения по въпросите на културната, образователната и развойната политика. Можете да се срещнете се с представители на DAAD на изложение Образование за успешна кариера в София на 9 март.

Международни университети

EU Business School

EU Business School е сред най-добрите бизнес училища в света и ежегодно привлича студенти от над 100 страни. Университетът разполага с кампуси в Барселона, Женева, Монтрьо и Мюнхен, като учебните програми и материали във всеки един от кампусите са идентични. Това позволява на студентите в края на всеки семестър да се местят от един кампус в друг и така да натрупат международен опит. European University Business School е тройно акредитиран – от ACBSP, IACBE и CEEMAN. Съвместните програми на EU Business School с университети във Великобритания, САЩ, Русия, Тайван, Казахстан, Малайзия и Китай дават възможност на студентите да обменят опит и да получат двойна диплома. Студентите имат шанса да натрупат опит в интернационална среда с представители на различни култури. EU e класиран в топ 35 на най-добрите бизнес училища в Европа според ежегодната класация QS Top MBA ranking.