Блог

Най-нови публикации

Възможности за финансиране на магистърски програми в чужбина

Финансирането на магистратура в чужбина отдавна не е казус с множество неизвестни за българските студенти, получили вече своята бакалавърска степен в България или някъде другаде по света.

Семинари за мотивационно есе (есен 2019)

03.04.2019 | Edlanta | Събития
ЕДЛАНТА организира семинари за мотивационно есе в София, Пловдив, Бургас и Варна. Научи как твоята кандидатура може да изпъкне сред останалите с помощта на едно впечатляващо мотивационно есе.

Бизнес анализът е професия на бъдещето

Една от най-интересните "професии на бъдещето" е "Бизнес аналитикс". Тази специалност е подходяща за хора, които искат да станат част от четвъртата индустриална революция в историята на човечеството.

Магистратура в University of Birmingham

Основан през 1900 г., University of Birmingham е един от най-престижните университети във Великобритания, част от т.нар. Russell Group, обединяваща 28 академични британски институции.

Конкурс за стипендии в сфертата на модата и дизайна

Istituto Europeo di Design (IED) и по-специално филиалът на университета в Барселона, обявявя конкурс за 28 стипендии учебната 2019/2020 г. за студенти от магистърските и следдипломните квалификационни програми, свързани с мода, дизайн, визуални комуникации и мениджмънт.