Блог

Най-нови публикации

Интериорен дизайн | Специалност на фокус

Колко често разместваш мебелите в стаята си? Или се заглеждаш по начина, по който са подредени и аранжирани мебелите в специализираните магазини… Обичаш да подреждаш, декорираш, пренареждаш и оптимизираш пространството около себе си.

Маркетинг | Специалност на фокус

Маркетингът е изкуството да продаваш, като променяш поведението, нагласите, възприятията и желанията на хората.Той осъществява връзката между търсенето и предлагането и е от огромна важност за търговския процес.

Журналистика | Специалност на фокус

Ти обичаш да четеш, любопитен си и търсиш отговори на всички въпроси, интересуваш се от различни сфери и области от живота, а може би вече пишеш за училищния вестник и се възхищаваш на някой известен журналист?

Човешки Ресурси | Специалност на фокус

Обичаш да решаваш казуси, да разпределяш задачи, да измисляш начини хората около теб да са щастливи и удовлетворени от това, което правят. Това биха могли да са някои от знаците по пътя ти към избор на специалността “Управление на човешките ресурси” в университета.

Ветеринарна медицина | Специалност на фокус

Какво работят хората, които обичат животните? Достатъчно ли е да обичаш котки, кучета, коне, птици и други животни, за да се отдадеш на професията ветеринарен лекар?